In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Drankenleverancier voor horeca, verenigingen en bedrijven

Voor bedrijven, verenigingen en horecagelegenheden verzorgen wij de periodieke levering van dranken en etenswaren.
Op afgesproken tijden komen wij bij uw bedrijf of vereniging langs om de drankvoorraad te inventariseren waar nodig aan te vullen.

Bedrijfskantine

Of uw bedrijf nu 10 of 100 werknemers telt, wij kunnen de levering van dranken en etenswaren voor uw bedrijf voorzien. Wekelijks inventariseren wij de voorraad en vullen we deze aan waar nodig. Dit kunnen alleen frisdranken zijn, maar ook alcoholische dranken zoals bier (fust/fles), wijn of gedistilleerde dranken. Daarnaast leveren wij in samenwerking met onze foodpartner ook snoep, snacks en verpakkingsmaterialen. Tevens is het mogelijk om bij ons schoonmaakartikelen te bestellen.

Zakelijke evenementen

Ook al uw zakelijke evenementen kunnen wij van A tot Z regelen. Indien u een receptie, open dag of andere feestelijke activiteit heeft kan onze partyservice dit evenement volledig voor u verzorgen.

evenementen en feesten

Horecagelegenheden

Flexibilliteit is gewenst wanneer het om een café, restaurant of andere horecagelegenheid gaat. De consumptie van dranken kan op een dag sterk veranderen en dus kan het gebeuren dat een fust bier of doos wijn ineens leeg is.

Daarom staan wij altijd klaar om bij te springen indien u ineens door uw voorraad heen bent, u hoeft ons alleen maar te bellen en uw voorraad is binnen de kortste keren weer aangevuld.

Desgewenst kunnen wij ook uw biertaps reinigen en van onderhoud voorzien.

Sportkantines

Met vaste trainingsavonden en wedstrijddagen bent u gebaat bij een aangevulde voorraad dranken en etenswaren op de drukke momenten. Wij vullen uw voorraad op vooraf afgesproken tijden aan zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Heeft u toch nog extra drank nodig? Dan hoeft u alleen maar te bellen en wij vullen deze binnen de kortste keren aan.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Zuidhollandsedijk 185, 5171 TM Kaatsheuvel