In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

De vrienden van John van Pas

De vrienden van John is een samenwerking met andere partners waarmee wij jullie feest compleet maken. Voor meer informatie over 'De vrienden van John' vind je hieronder.

DJ MELL

Mijn naam is Melvin Blankers of tewel DJ MELL. Ik ben een allround feest DJ die elk feest gezellig en tot een succes kan laten verlopen. Met mijn brede muziek collectie en kennis is er altijd voldoende keuze. Vooraf kunt u in een persoonlijk gesprek aangeven waar uw muziek voorkeuren liggen. En is er tussendoor alle ruimte voor verzoekjes gedurende set. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

DJ Ruud

Ruud van Brummelen (DJ Ruud) is een allround/feest DJ die elk feestje tot een succes weet te draaien. Van café tot feesttent, DJ Ruud is van de partij! Hij werd zo ook weer in 2017 genomineerd voor ‘Populairste Opkomende Party DJ’ en een steeds vollere agenda is het gevolg. Naast het draaien is Ruud ook bezig als producer en zijn platen zijn te beluisteren via https://soundcloud.com/dj-ruud1

Twinsound

Welkom bij Twinsound! een kleine onderneming in het leveren (verhuur) en installeren van beeld, geluid, licht en elektra installaties. Steeds meer wordt emotie belangrijker op de verschillende facetten van evenementen en locaties, door een gedreven team van technische mensen wordt elke klus aangepakt en zorgvuldig uitgevoerd. Of het nu gaat om een lichtinstallatie, geluidsinstallatie of stroomvoorziening op uw evenement, klein of groot! Twinsound zorg samen met u voor een passend concept en uiteraard de voordeligste prijs.

Steyn Wallroth Film & Fotografie

Mijn naam is Steyn Wallroth. Sinds een tijd werk ik voor mijzelf als fotograaf en filmmaker. Hiernaast studeer ik Film & Fotografie. Mijn grote passie is het fotograferen van mensen, in een hele brede zin. Zo ook evenementen. In Raamsdonksveer en omstreken ben ik in verschillende cafés en uitgaansgelegenheden te vinden. Onder andere in Café Linq, De witte leeuw, Den witte hemel en Het feestpaleis van Willem de Wijs. Maar ook op besloten feestjes ben ik te vinden voor de leukste foto’s en video’s! Wat ik het belangrijkste vind is dat de mensen tevreden zijn. Dat de foto’s goed zijn en dat iedereen met een lach terug kan kijken op een geweldige avond. Als fotograaf maak ik niet alleen de foto’s maar vind ik het erg belangrijk om bij te dragen aan de goede sfeer op een feestavond, dit betekend voor mij altijd vrolijk, spontaan en goed gekleed rondlopen met mijn camera!

Gazsinkerfood

“Omdat een BBQ altijd en overal kan”
The industrial designed BBQ with meat you want to eat.
Gazsinkerfood is niet lief, schattig of poezelig: Het is een foodstand voor stoere vrouwen en échte mannen. Op hout gestookte Supersmoker BBQ’s, gemaakt van ruige materialen. Onze ervaren grillmasters zijn stoere vrouwen en bebaarde mannen, die zorgen voor good food en een unieke en authentieke BBQ belevenis.
Organiseer je een groot festival en ben je op zoek naar een imposant decorstuk? Dan is de Supersmoker van ruim 9 meter de juiste BBQ waar bezoekers niet snel aan voorbij zullen lopen. Wij serveren voor zulke evenementen typisch festivalfood, zoals broodjes hamburgers, pulled pork, spare ribs, en saté. Geef je en tuinfeestje voor je familie? We hebben ook mini Supersmokers en verzorgen BBQ buffetten op maat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de boodschappen, hoe fijn is dat?
Naast good food bieden we gepaste BBQ drankjes aan. Uiteraard verzorgen we de complete aankleding van onze foodstand, in robuuste sfeer. Zo wordt jouw BBQ een echte belevenis.
Kortom: Kom ruiken, kom proeven en ervaar de Gaszinkerfood smaaksensatie. Wij steken onze handen met liefde voor jou in het vuur.

 

Heavy Decor

Met unieke en sfeerbepalende decors is Heavy Decor al geruime tijd een begrip in de nationale en internationale evenementenwereld. Kleine en grootschalige projecten zijn in ruim 10 jaar uitgevoerd met passie en vakmanschap.
In deze periode is het bedrijf gegroeid naar een serieuze organisatie en partner voor opdrachtgevers. Of het nu gaat om bestaande decors of maatwerk, steeds weer is het eindresultaat spraakmakend en verrassend.
Daarnaast is Heavy Decor Events & Teambuilding actief in de markt met unieke teambuilding programma’s voor grote en kleine groepen. De ijzersterke mix van onze huisstijl en de originaliteit van deze teambuilding activiteiten zorgen keer op keer voor een tevreden reactie bij onze opdrachtgevers.

The Pianoman & Friends

The Pianoman & Friends verzorgen met verschillende muzikanten en formaties interactieve pianoshows op evenementen zoals bedrijfsfeesten, trouwfeesten en familiefeesten! In overleg is iedere gewenste formatie samen te stellen!
Tijdens onze shows nemen we onze verzoekbriefjes mee en spelen we op jouw verzoek!

Keurslager Marco van Strien

Keurslagerij van Strien zit al reeds 25 jaar gevestigd in ’s Gravenmoer. Wij hebben een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij en eigen kok voor de catering.
In de beginperiode van ons bedrijf was de slagerij en winkel de hoofdtak. Als klanten eens vroegen om een buffet, dan verzorgden we dat graag. Zo werd langzaam aan deze tak steeds groter en inmiddels hebben we een eigen kok voor de catering in dienst.
We onderscheiden ons door verse ingredienten te gebruiken van hoge kwaliteit en door alles zelf te bereiden. Dat proef je terug in de gerechten.
We hebben diverse buffetten voor u samengesteld maar u kunt ook een buffet op maat samen laten stellen. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Ruud Schoenmakers tentenverhuur

Voor feesten en partijen kunt u bij ons professionele tenten, stretch tenten en pagode tenten huren. Wij bouwen de tenten op en breken ze voor u ook af. Uw feest wordt gegarandeerd een succes met onze producten. Op basis van jarenlange ervaring adviseren wij u uiteraard graag omtrent succesvolle combinaties van onze producten. Onze aanpak onderscheidt zich niet alleen door maatwerk, maar ook door de hoge kwaliteit en netheid van de producten die we verhuren!

 

 

 

 

 

 

Adres

Drankenhandel John van Pas
Zuidhollandsedijk 185, 5171 TM Kaatsheuvel