In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Bezorging van dranken aan huis

Waar we groot mee zijn geworden doen we nog steeds: Het bezorgen van drank aan huis.
U kunt bij ons diversen soorten drank bestellen van een kratje bier tot flessen frisdrank, wijn of gedistilleerde dranken. Deze bezorgen wij dan op een afgesproken tijdstip bij u thuis.

Dranken bestellen en laten bezorgen

U kunt bij ons altijd telefonisch bestellen, maar op deze website bieden wij u ook de mogelijkheid om dranken online te bestellen. Hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Als u niet thuis bent op het afgesproken tijdstip of het lukt ons niet om op het gevraagde tijdstip te bezorgen, dan kunnen wij de drank altijd achterlaten bij u in de schuur of kelder. Bij veel vaste klanten is dit voor ons wekelijkse routine en zo hoeft u niet voor ons thuis te blijven.

Breed assortiment aan dranken

Wij bieden een breed assortiment aan dranken aan. In onderstaande lijst kunt u dranken en aantallen selecteren en deze bestelling direct naar ons verzenden. Wij zullen dan op het door u gewenste tijdstip de bestelling bezorgen. Indien dit niet lukt, nemen wij natuurlijk contact met u op.

Bent u op zoek naar een drank maar staat deze niet in de lijst? Laat dan even een opmerking achter en wij nemen telefonisch contact met u op.

U kunt vanzelfsprekend gewoon contant bij aflevering betalen.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Zuidhollandsedijk 185, 5171 TM Kaatsheuvel