In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyservice en verhuur voor uw feest of evenement

Als partyservice zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van geslaagde evenementen en feesten.
Of het nu gaat om een gezellige borrel met exclusieve hapjes, een ambachtelijke lunch of een feestelijk en veelzijdig buffet.
In samenwerking met onze vaste partners zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Catering

Wij verzorgen catering op maat voor ieder feest of evenement. Wij hebben alles in huis om van ieder ontvangst een succes te maken, of het nu gaat om een intieme ontvangst aan huis of een groot uitbundig evenement. Bekijk ook ons assortiment verhuurmaterialen.

Levering van dranken

Wij verzorgen ook graag de drankvoorziening voor uw feest of evenement. Wij hebben een ruim assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken voor u ter beschikking en kunnen u advies op maat geven voor de drankvoorziening op uw evenement of feest.

Mocht u tijdens het feest of evenement drank tekort komen dan vullen wij dit direct aan, u hoeft alleen maar te bellen. Bovendien betaalt u nooit meer dan u verbruikt heeft, want ongeopende flessen en fusten kunt u bij ons kosteloos retourneren.

Exclusieve aankleding

Heeft u een feest of evenement dat nét dat beetje extra nodig heeft? Hiervoor kunnen wij u een complete set met hoogwaardige aankleding aanbieden waardoor uw feest een exclusieve uitstraling krijgt.

Tafels, stoelen, hangtafels, ombouw voor koeling of bar; Met deze aankleding maakt u iedere ruimte gezellig.

Assortiment verhuurmaterialen

Wij kunnen uw feest of evenement aankleden tot in de kleinste details. Als partyservice beschikken wij over een groot assortiment aan verhuurmaterialen waarmee u geheel in uw eigen stijl vorm kunt geven aan uw evenement of feest. Van mobiele bars, koelingen en spoelbakken tot servies en bestek, bij ons kunt u alles op maat laten verzorgen.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media